Foto: wandelgroep op de rug gezien loopt langs de Oostelijke Handelskade. In de achtergrond over het water van de IJhaven de bebouwing van het Java-eiland en de Amsterdamtoren. Begeleidster Monique is druk in gesprek met cliënte.

WANDELEN

met Oogcontact Amsterdam

Lettergrootte veranderen-+=

Op verzoek organiseren wij voor mensen met een visuele beperking een belevingswandeling in de omgeving van ons activiteitencentrum. Het Oostelijk Havengebied is namelijk een interessante plek met een rijke geschiedenis, een schat aan verhalen en bijzondere architectuur die je niet per se hoeft te zien maar ook kunt beleven door te luisteren, te voelen, te proeven en te ruiken.

Aanmelden en contact

Mocht u interesse hebben in onze activiteiten dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 470 36 44. U kunt ons ook per mail bereiken: info@oogcontactamsterdam.nl.

> Algemene informatie over activiteiten

 

Foto: deelneemster wandelactiviteit houdt met beide handen de leuning van de Schaeferbrug vast en loopt zo naar boven. Zij heeft haar taststok aan begeleidster Irma gegeven, zodat zij haar beide handen vrij heeft om goed te voelen. Er is veel wind en het haar van Irma en van de deelneemster is voor hun gezicht gewaaid.