Foto: detail van de voelbare punten en schijven in de sjoelbak.

SOCIËTEIT 'DE WALVIS'

bij Oogcontact Amsterdam

Lettergrootte veranderen-+=

Om de week op woensdagmiddag is de activiteitenruimte van Oogcontact Amsterdam een ontmoetingsplek voor mensen met een visuele beperking. Een plek waar men samen kan praten en koffie drinken of spelletjes kan doen zoals sjoelen, domino en scrabble. Er is zelfs een echte sjoel- en domino competitie met een heuse wisseltrofee! Veel spelmateriaal is zo aangepast dat blinde, ziende en slechtziende mensen met elkaar kunnen spelen. Verder organiseren de medewerkers regelmatig een leuke quiz of thema spel.

Ongeveer een keer per maand is er voor de muziekliefhebbers Praatje en Plaatje waarbij wij met elkaar onder het genot van een hapje en drankje gezellig plaatjes draaien.

Activiteiten Oogcontact Amsterdam

Aanmelden en contact

Mocht u interesse hebben in onze activiteiten dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 470 36 44. U kunt ons ook per mail bereiken: info@oogcontactamsterdam.nl.

> Algemene informatie over activiteiten

 

Foto: deelnemers Plaatje en praatje zitten samen aan tafel en drinken met elkaar een kopje koffie in afwachting van wat de muziek die middag gaat brengen. Op de achtergrond staat de platenspeler.

Oogcontact Amsterdam > Activiteiten > Sociëteit ‘De Walvis’