Foto: koken op gevoel. Detail van handen die uitjes fijnhakken op snijplank.

KOKEN EN BAKKEN

bij Oogcontact Amsterdam

Lettergrootte veranderen-+=

Op donderdag is het activiteitencentrum meestal gevuld met de geur van brood, taart, soep en kruiden, want dan is een kleine groep cliënten druk aan het koken en bakken. Onder leiding van culinair activiteitenbegeleider Ed proberen de deelnemers allerlei gerechten uit van over de hele wereld. Er wordt voornamelijk gewerkt met verse ingrediënten en de deelnemers leren van en met elkaar een heerlijke lunch op tafel te zetten. Men hakt, snijdt, grilt, mengt en kneedt dat het een lieve lust is. Het uitwisselen van tips en recepten en uiteraard het proeven van verschillende gerechten maakt de kookgroep tot een zeer smakelijke en sociale activiteit.

Een keer per kwartaal zijn de deelnemers ‘van de kook’ en mogen zij voor een verwen-lunch bij Ed aanschuiven in Restaurant ‘De Walvis’.

Aanmelden en contact

Mocht u interesse hebben in onze activiteiten dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 470 36 44. U kunt ons ook per mail bereiken: info@oogcontactamsterdam.nl.

> Algemene informatie over activiteiten

 

Foto: twee deelnemers koken en bakken zitten samen met allerlei kookgerei aan tafel. Vrouw lacht uitbundig om iets wat de man zojuist heeft vertelt.