Foto: houten tentoonstellingskistjes aan de muur met daarin een variëteit aan door cliënten gemaakte walvissen. De walvissen zijn even divers als de oogaandoeningen van de cliënten.

MAATSCHAPPELIJK WERK

bij Oogcontact Amsterdam

Lettergrootte veranderen-+=

De deelnemers aan onze activiteiten kunnen een beroep doen op het maatschappelijk werk van Oogcontact Amsterdam. Er zijn geen spreekuren, maar cliënten kunnen altijd als zij voor activiteiten in ons centrum zijn terecht met vragen en problemen. Het maatschappelijk werk van Oogcontact Amsterdam is voornamelijk gericht op psychosociale ondersteuning en concrete en informatieve hulpverlening. Hierbij kan gedacht worden aan voorlichting, advies en het invullen van formulieren.

Indien nodig verwijzen wij door naar de expertisecentra voor mensen met een visuele beperking zoals Visio en Bartimeus of de Oogvereniging.

Activiteiten Oogcontact Amsterdam

Aanmelden en contact

Mocht u interesse hebben in onze activiteiten dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 470 36 44. U kunt ons ook per mail bereiken: info@oogcontactamsterdam.nl.

> Algemene informatie over activiteiten

 

Foto: bezoekster activiteitencentrum legt hand in die van begeleidster Irma en zij maken samen aanstalten om van tafel weg te lopen.

Oogcontact Amsterdam > Activiteiten > Maatschappelijk werk