Foto: zicht over het water van het Spoorwegbassin op het Baron G.A. Tindalplein en gebouw de Walvis waar Oogcontact Amsterdam gevestigd is. In het water verschillende varende woonschepen.

bezoek en contact

Oogcontact Amsterdam

Lettergrootte veranderen-+=

Meer informatie

Mocht u meer willen weten over de activiteiten van Oogcontact Amsterdam, Stichting Blinden-Penning of de Stichting tot Werkverschaffing aan Hulpbehoevende Blinden dan kunt u ons als volgt bereiken:

Activiteitencentrum Oogcontact Amsterdam

Baron G.A. Tindalplein 1
1019 TW Amsterdam

Telefoon: 020 – 470 36 44
Mail: info@oogcontactamsterdam.nl

Stichting Blinden-Penning

RSIN: 3458891
Bankrekening: NL32 INGB 0002110649

Stichting tot Werkverschaffing aan Hulpbehoevende Blinden

RSIN: 5782843
Bankrekening: NL86 INGB 0002108513 of NL77 ABNA 0240691385

Bereikbaarheid

Routebeschrijving per openbaar vervoer

Het activiteitencentrum van Oogcontact Amsterdam is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Vanaf Centraal Station Amsterdam: Tram 26 richting IJburg uitstappen halte Rietlandpark. Vervolgens 9 minuten lopen of boven aan bij het station overstappen en één halte meereizen met tram 7 richting Azartplein. Uitstappen bij halte C. van Eesterenlaan (tegenover Albert Heijn en winkelcentrum ‘Brazilië’) en nog 4 minuten lopen. Wij zijn te vinden op de begane grond van gebouw ‘The Whale’ aan het Baron G.A. Tindalplein schuin tegenover basisschool ‘de Achthoek’ en de markante rode fietsbrug over het water.

Vanaf Amstelstation Amsterdam: Stadsbus 65 richting KNSM Eiland en uitstappen bij halte C. van Eesterenlaan. Zie voor verdere beschrijving hierboven.

Routebeschrijving per auto

Vanaf de ring A10: afrit S114 Zeeburg door de Piet Heintunnel. Bij de stoplichten linksaf de Panamalaan op en direct weer links bij de stoplichten de Borneolaan volgen tot aan C. van Eesterenlaan. Hier opnieuw links afslaan en bij de stoplichten rechts afslaan de J.F. Hengelstraat in. Het grote grijze gebouw ‘The Whale’ is dan al te zien. Tweede straat rechts is Baron G.A. Tindalplein. Ingang van het activiteitencentrum is schuin tegenover basisschool ‘de Achthoek’ en de rode fietsbrug over het water.

Parkeren: In stadsdeel Zeeburg is overal betaald parkeren. Goedkoopste optie is in de parkeergarage onder Albert Heijn in winkelcentrum Brazilië op 4 minuten loopafstand.

Google Maps

Oogcontact Amsterdam

Colofon van deze website

Oogcontact Amsterdam > Bezoek en contact